På jakt efter min trivselkropp

Dagen efter min 37-årsdag gjorde jag en tvt-operation. Efter tre förlossningar är det lätt hänt att en kvinna läcker vid hopp, skutt och nysningar. Det har gått två veckor sedan ingreppet. Första dagarna hade jag väldigt ont. Efter fyra dagars sängliggande började smärtan sakta men säkert avta. Allt var frid och fröjd ett par dagar innan jag brutalt föll offer för ett hiskeligt influensavirus.

Att vara nyss fyllda 37 år och sängliggande till och från i två veckor har förändrat min självbild. Jag har ont i kroppen och ser hur den åldras i en rasande fart. Med tanke på min övervikt kommer det nog inte dröja många år innan jag får problem med mina knän.

Jag tycker om min kropp, jag äcklas eller skäms inte över den. Jag tycker om den, fascineras av den och vill maximera den. Komma i den bästa formen jag kan. Utmana mig själv, våga tro på att det är möjligt och framförallt ta mig själv på allvar.

Om ett par dagar när influensan klingat av och jag återigen får röra på mig kommer jag påbörja resan att hitta tillbaka till en kropp där jag känner mig stark och inte lider av dagliga krämpor. Jag tar tacksamt emot pepp och stöd. Här kommer jag skriva om min hälsoresa.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s